Rotaract Haspengouw organiseert: Charterevent 2018

Het afgelopen jaar ging snel voorbij voor onze jonge club. In no time werd het benodigd aantal leden van 18 behaald en de eerste events voor het goede doel kwamen al snel van de grond. Zo gingen we van start met een ginbar op de avondmarkt in Borgloon. We organiseerden de Winterprelude en met Valentijn vlogen maar liefst  160 ontbijtmanden de deur uit.

Tijd voor het echte werk! Daarmee bedoelen we natuurlijk onze charter. De officiële 'eindproef' om toe te treden tot de wereldwijde Rotary familie.

Na maandenlange voorbereiding, vergaderingen, discussies en lachbuien was het afgelopen weekend eindelijk zover. Ons gemaskerd bal was een feit! De feestzaal, het Speelhof in Sint-Truiden, was door onze leden prachtig gedecoreerd en een 150-tal gasten werden verwelkomd met een hapje en een drankje.

Op de receptie voorafgaand aan het bal nam onze voorzitter Els de Brucker het woord en zij introduceerde diverse sprekers van de Rotary familie. Onze leden werden officieel gepind door dhr. Erik Noben van onze peterclub Rotary Borgloon-Haspengouw. Aansluitend werd het door ons verzamelde geld verdeeld onder diverse goede doelen, namelijk:

  • Een Nintendo Switch spelcomputer t.w.v. €400 voor internaat De Dageraad 
  • Speelgoed ter waarde van meer dan €1000 voor Speelkriebels zomerkamp
  • 2 Samsung tablets voor ca. €500 Mariahuis VZW
  • Cheque van €500 t.b.v. de ALS-Liga

De feestavond zelf was ook een succes. Het was erg leuk om te zien dat iedereen zich hield aan de afgesproken dresscode, inclusief masker. Het was dan ook een magisch plaatje om te zien. Wij hopen natuurlijk dat al onze gasten een fijne avond hebben beleefd. Voor ons als organisatie was het alleszins een onvergetelijke avond.

Graag bedanken wij opnieuw onze sponsoren voor hun gulle bijdrage. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest.

Tot slot nodigen we jullie graag uit voor ons volgende evenement. Rotaract Haspengouw is op maandag 9 juli opnieuw aanwezig met een ginbar op de avondmarkt in Borgloon.

Benieuwd naar de foto's van deze fantastische avond? Klik op onderstaande button om het foto-album te bekijken:

Klik hier

 

Mede mogelijk gemaakt door