Rotaract Haspengouw organiseert: Rotarally!

Een beetje regen kon onze deelnemers niet tegenhouden. 's Morgens vroeg wachtten we hen op met een heerlijk ontbijt en warme koffie. In grote getallen kwamen onze autoliefhebbers samen in Kasteelhoeve De Klee.

Vervolgens vertrok iedereen in volle vaart richting de middagbestemming, maar niet zonder goodiebags om onderweg te ontdekken. Met tussendoortjes, water, zonnebrillen en veel meer kwam niemand iets tekort voor de rit tot aan onze geheime middagbestemming, Ferme de haveligeoul in Havelange. 

Hier werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijke lunch. Weer aangesterkt konden onze coureurs opnieuw de baan op richting de finishlijn op de luchthaven van Brustem.

Tussen de vliegtuigen kon genoten worden van een hapje en een drankje, voorzien door de leden van Rotaract en Rotary, in samenwerking met Maak en Smaak van Intesa.
Er werd eveneens een prijs uitgereikt voor de wagen die het dichtst bij de ingeschatte kilometerstand zat. Proficiat, Luc Beckers, hij zal binnenkort van de grond gaan gedurende dertig minuten tijdens een vlucht met talloze stunts. 

We kunnen vol trots spreken van alweer een geslaagd evenement. We bedanken daarom alle sponsors en mensen die hebben meegewerkt om hiervan zo'n succes te maken.

Jezelf niet gevonden?? Bezoek onze evenementpagina op facebook voor meer foto's!