Rotaract Haspengouw organiseert: Valentijn Ontbijtmanden-actie

Vrolijke Valentijn! Een dag in teken van de liefde. Voor Rotaract Haspengouw was de liefde afgelopen weekend al volop aanwezig. Onze ‘Valentijn Ontbijtmanden-actie’ was zondag een groot succes. Maar liefst 160 stevig gevulde ontbijtmanden (mét bubbels!) werden bij onze klanten voor hun deur afgeleverd met een lach. Voor de één, een complete verrassing, voor de ander een lekker alternatief op het standaard kommetje cornflakes op de zetel.

Vrijdag werd tijdens onze maandelijkse vergadering de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Routes werden verdeeld onder de leden en iedere chauffeur kreeg een co-piloot die zou ondersteunen bij de navigatie, de uitlevering en uiteraard, de gezelligheid! Zaterdag werden de manden grotendeels voorbereid door een merendeel van de leden en zondag was het voor iedereen ‘all hands on deck’.

Vanaf 6 uur stonden alle leden, met de slaap in ogen, klaar om de manden te voorzien van de ‘finishing touch’. Het was een mierennest van hardwerkende rotariërs. Manden werden ingepakt, ingeladen en vanaf half 8 uitgeleverd bij de eerste vroege vogels. Op basis van de foto’s en leuke reacties die we mochten ontvangen gaan we ervan uit dat het ontbijt werd gesmaakt.

Prijzenkast

Naast de lekkere ontbijtjes werden er ook toffe prijzen verloot, aangeboden door een deel van onze sponsoren! Deze werden op een eerlijke manier verloot. Een overzicht van de winnaars vind je hier:

  • Weekendje cabrio aangeboden door Delorge: Wendy Neven
  • Professionele fotoshoot bij Tiffany Fotografie: Ria Vroonen
  • Overnachting bij de Verborgen Parel: Jessica Goris
  • Bon van €150 aangeboden door Lingerie Silhouette Tongeren: Francois Thierie
  • 10 filmtickets aangeboden door Cinema Cameo Sint-Truiden: Nancy Verlot
  • Fles ‘Apples & Pearls’ mousserende wijn aangeboden door Rotaract Haspengouw: Hanne Arnols 

DEZE ACTIE WERD MOGELIJK GEMAAKT DOOR: