Het leukste hondenevent van Haspengouw!

Met de Rotarally zijn we dit jaar aan onze 5e editie toe. Het hoeft thans niet altijd met sportauto's te zijn! Op zondag 10 juli organiseert Rotaract Haspengouw voor de eerste keer de Rotaroedel.

Rotaroedel is een hondenwandeling doorheen het prachtige landschap van Borgloon. Verken de mooiste plekjes samen met je trouwe viervoeter(s). Start- en eindpunt is aan de Stroopfabriek in Borgloon. Hier kan je ook genieten van een hapje en een drankje!

Als goed doel kozen we All4dogs, een vzw uit Sint-Truiden die zich inzet voor verwaarloosde honden in Spanje en in België. All4dogs zal ook aanwezig zijn op het event. Zij verkopen diverse leuke speeltjes en accessoires voor honden, waarbij de opbrengt rechtstreeks teruggaat naar de asielen.

De route bedraagt ongeveer 6 km. Halfweg is er bevoorrading voorzien. Ter hoogte van de kapel van Loreto zullen zowel hondjes als baasjes kunnen genieten van een drankje. Een deelname aan de Rotaroedel bedraagt €5 per persoon, te betalen via overschrijving of Payconiq. Je kan de wandeling op elk moment tussen 10:00 en 14:00 starten. Er wordt geen groepswandeling voorzien omdat we rekening willen houden met elke hond, maar wanneer je graag samen wandelt, kan je steeds een groepje vormen met andere wandelaars aan het startpunt. Even wat quality time alleen met je pup(s) of samen afspreken in groep? Alles kan!

Als leuk extraatje hebben we een fotoshoot voorzien waarin elk hondje kan schitteren.

Waar wacht je nog op? Schrijf je zo snel mogelijk in via onderstaand contactformulier en betaalgegevens.

De eerste 150 inschrijvingen ontvangen een gratis goodiebag.
De eerste 50 inschrijvingen ontvangen hiernaast ook een duoticket voor STVV - Union!

Praktisch
Start wandeling: (op elk moment) tussen 10:00 en 14:00
Locatie: Stroopfabriek (Stationsplein 8, 3840 Borgloon)
Inschrijving: €5 per persoon (betalen via overschrijving of Payconiq)

Betaalgegevens
T.n.v. Rotaract Haspengouw
BE93 7370 4772 6467
Omschrijving: Naam - Rotaroedel 2022 

 

Inschrijving Rotaroedel